¿On trobar-nos?

L´hípica Aiguamolls es trova situada a Palau Saverdera a la comarca del Alt Empordà, a 5 quilometres de Roses i 5 de Castelló d´ Empúries, al costat mateix dels aiguamolls de l Empordà.

Per a trobar-nos agafeu la carretera de Palau Saverdera a Castelló d'Empúries i ens trobés a 2 quilòmetres de Palau i 5 de Castelló.

¿Com Arribar?

Des de Figueres: agafar la carretera de Roses a Figueres a Castelló d'Empúries entrar dintre de la població de Castelló seguir la carretera a la sortida de la població a l'altura de l'institut girar a l'esquerra, seguir uns dos-cents metres fins al final i girar a la dreta, seguir la carretera de Palau a uns 5 quilòmetres a mà dreta trobarem la hípica.

Des de Roses: a l'entrada de Roses/Santa Margarida a la primera rotonda girar a l'esquerra esta indicat per un rètol groc en la mateixa carretera, seguir uns 3 quilòmetres, ens trobem la carretera de Palau a Castelló, seguir a l'esquerra a uns 800 metres es troba la hípica.

Des de Palau Saverdera: a l'entrada del mateix poble es troba un encreuament agafar direcció Castelló d'Empúries a uns 2 quilòmetres trobem la hípica.

Hípica Aiguamolls Carretera de Palau Saverdera a Castelló d'Empúries S/N
17495 Palau Saverdera (Girona)
Telèfon: 639787732 info@haiguamolls.com

¿Google Maps?