┐On trobar-nos?

L┤hÝpica Aiguamolls es trova situada a Palau Saverdera a la comarca del Alt EmpordÓ, a 5 quilometres de Roses i 5 de Castellˇ d┤ Emp˙ries, al costat mateix dels aiguamolls de l EmpordÓ.

Per a trobar-nos agafeu la carretera de Palau Saverdera a Castellˇ d'Emp˙ries i ens trobÚs a 2 quil˛metres de Palau i 5 de Castellˇ.

┐Com Arribar?

Des de Figueres: agafar la carretera de Roses a Figueres a Castellˇ d'Emp˙ries entrar dintre de la poblaciˇ de Castellˇ seguir la carretera a la sortida de la poblaciˇ a l'altura de l'institut girar a l'esquerra, seguir uns dos-cents metres fins al final i girar a la dreta, seguir la carretera de Palau a uns 5 quil˛metres a mÓ dreta trobarem la hÝpica.

Des de Roses: a l'entrada de Roses/Santa Margarida a la primera rotonda girar a l'esquerra esta indicat per un rŔtol groc en la mateixa carretera, seguir uns 3 quil˛metres, ens trobem la carretera de Palau a Castellˇ, seguir a l'esquerra a uns 800 metres es troba la hÝpica.

Des de Palau Saverdera: a l'entrada del mateix poble es troba un encreuament agafar direcciˇ Castellˇ d'Emp˙ries a uns 2 quil˛metres trobem la hÝpica.

HÝpica Aiguamolls Carretera de Palau Saverdera a Castellˇ d'Emp˙ries S/N
17495 Palau Saverdera (Girona)
TelŔfon: 639787732 info@haiguamolls.com

┐Google Maps?